Hardhouten veranda's van Tuingenot zijn duurzaam

Een hardhouten veranda van Tuingenot heeft een robuuste uitstraling en is duurzaam. Specialiteit van Tuingenot zijn de handgemaakte goten. Zowel montage als zelfbouw is mogelijk

Duurzame veranda.

Wilt u lang plezier hebben van uw veranda en wenst u een robuuste uitstraling aan uw huis? Dan zou de hardhouten veranda iets voor u kunnen zijn, want hardhout heeft een lange levensduur. De bewerking van deze houtsoort is minder makkelijk dan de bewerking van geïmpregneerd hout. Hardhout is een natuurproduct waardoor het hout door weersinvloeden kan werken.

Onderhoud

Om hardhout zijn originele kleur te laten behouden dient men elk jaar de veranda in de olie te zetten. Door het verandadak blijft het hardhout langer mooi omdat het minder last heeft van weersinvloeden. Uiteraard kunt u ook ervoor kiezen om het hardhout te laten vergrijzen voor een authentieke look.

Verschillende stijlen

U kunt kiezen uit verschillende modellen, van basic tot luxe veranda. De veranda kan aangekleed worden met een hekwerk in verschillende stijlen, goten met houten omlijstingen, ornamenten, regentonnen etc. Tuingenot heeft verschillende daksystemen in het assortiment zoals polycarbonaat platen van 16 mm dik, transparant, groen of brons, dakpannen, dakpanplaten, warmtewerende platen, massieve polycarbonaatplaten (lijkt op glas) glas, bitumen of met rabbatdelen bedekte daken.  Indien u kiest voor een glazen dak dient u rekening te houden met een verzwaarde onderbouw en fundering.

Overzicht projecten

 

 
 
 
Aluminium veranda: Houten veranda: Vlonders: Accessoires: