Welkom bij Tuingenot voor een mooie unieke veranda, overkapping, carport en/of vlonders

 Bij Tuingenot kunt u geheel afgestemd op uw wensen en in de stijl van uw huis een veranda met vlonders laten maken. Een veranda van Tuingenot biedt ook de mogelijkheid om omgebouwd te worden tot een overdekte buitenkamer met glazen schuifwanden of met vouwwanden.

We komen vrijblijvend bij u thuis binnen een straal van 50 km vanaf Utrecht voor een passende offerte.luxe hard houten veranda met inrichting

 Tuingenot kan een breed assortiment overkappingen aanbieden in lariks, eiken, meranti, en hardhout, maar ook in aluminium. Daarnaast heeft Tuingenot composiet en (hard)houten vlonders. Het geheel kan indien gewenst aangekleed worden met balustrades, deuren, kozijnen, kasten, banken, tafels ,spiegels, regentonnen, ornamenten, mooie omlijstingen, goten etc. Naast montage door Tuingenot is het ook mogelijk om een zelfbouwpakket geleverd te krijgen.

U zult op onze website geen prijslijst vinden omdat wij een compleet gemonteerd maatwerk product leveren. Een reële prijsindicatie is vaak te geven na een korte inventarisatie van o.a. materiaalkeuze, bouwmogelijkheden plus eventuele opties. Daarom meten we altijd eerst bij u thuis op en kunnen we de situatie gelijk beoordelen op bouwkundige mogelijkheden.

Tot slot willen we u veel inspiratie en leesplezier wensen bij het bekijken van onze website en de projecten die Tuingenot uitgevoerd heeft.

Overzicht projecten

 

 
 
 
Aluminium veranda: Houten veranda: Vlonders: Accessoires: