Veranda's zowel van hout als van aluminium

Bij Tuingenot kunt u kiezen uit zowel aluminium en houten veranda's, zie hiervoor diverse projecten die Tuingenot de afgelopen periode heeft vervaardigd.

Aluminium veranda's zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. De stijl varieert van modern naar klassiek. De veranda is makkelijk te monteren.

aluminium veranda met glazen dakaluminium veranda met polycarbonaatplaten

Houten veranda's zijn verkrijgbaar in lariks, eiken, meranti of hardhout. Voor het dak van de veranda zijn  verschillende daksystemen mogelijk. Bijvoorbeeld polycarbonaatplaten in transparante of melkwitte uitvoering, glazen dak, of plat dak van bitumen, epdm of hout. U kunt ook  kiezen voor een lichtstraat of lichtkoepels.

eiken houten veranda maarsseneiken veranda met glas 

Tuingenot verzorgt in de professionele werkplaats een complete voorgefabriceerde overkapping, balustrades en op maat gemaakte goten etc. die u zelf kunt opbouwen. U kunt er ook voor kiezen om Tuingenot de veranda te laten installeren. Tuingenot heeft gekwalificeerd personeel om dit werk uit te voeren.

Er wordt niet alleen gekeken naar de overkapping maar ook naar bouwkundige aspecten zodat u jarenlang plezier heeft van uw veranda. Tuingenot is gespecialiseerd in het maken van een goede fundering.

Overzicht projecten

 

 
 
 
Aluminium veranda: Houten veranda: Vlonders: Accessoires: