Sfeervolle onderhoudsvrije kunststofvlonders.

Wel eens gedacht aan een kunststof vlonder? De vlonderplanken van Tuingenot zien er uit als hout. Het bestaat echter voor 50% uit hout en voor de andere helft uit een duurzame composietstof. Kunststofvlonders zijn uitermate duurzaam, vragen nauwelijks onderhoud en zijn overal toepasbaar.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Door de toevoeging van kunststof kan kunststofvlonders niet rotten en is het bestand tegen onder andere: regen, ijzel, vorst, sneeuw, pekel gechloreerd zwembad water en zeewater. Het is bovendien een milieubewuste aankoop. Het is 100% recyclebaar en er is geen tropisch hardhout in verwerkt.

Een unieke combinatie met unieke eigenschappen

Door de unieke materiaal combinatie heeft  deze kunststofvlonders van Tuingenot een hoge kleurechtheid met een absoluut splintervrij, anti slip oppervlak .

Onderbouw

Kunststofvlonder wordt geleverd met een gepatenteerd 'klik en klem' onderbouwsysteem waarop de vlonderplanken 'blind', dus zonder ontsierende schroefkoppen, in nagenoeg elke gewenste vorm kunnen worden gemonteerd. Het kan met normaal gereedschap worden gemonteerd en gezaagd

Overzicht projecten

 

 
 
 
Aluminium veranda: Houten veranda: Vlonders: Accessoires: