Houten vlonders, van lariks of steigerhout.

Houten vlonder zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling en creëert bij uw veranda een sfeervol terras. Zowel montage, leveren als afhalen mogelijk.

Sfeervol terras

 Het hout van deze vlonder zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling en creëert bij uw veranda een sfeervol terras. Vlonders zijn de ideale manier om uw tuin in te richten. Deze zijn vrij eenvoudig aan te leggen. U heeft er vele jaren plezier van.

Zandbed nodig

Voor de aanleg is een zandbed nodig van minimaal 10 cm dik. Boven op het zand worden meestal tegels gelegd waarop de houten onderbouw rust. Ideaal dus als u verouderde tegels uit het zicht wilt halen. Dit bespaart veel zwaar werk. Er wordt anti worteldoek onder de vlonder gelegd om de begroeiing tegen te gaan. De vlonder wordt geplaatst en bevestigd met RVS materiaal.

Onderbouw van lariks hout

Onze onderbouw is van lariks onderliggers van 7 cm hoog. De vlonder is 28 mm dik en voorzien van een anti slip profiel Meestal wordt de vlonder in de lengterichting van het huis geplaatst i.v.m de afwatering en komt er aan de voorkant een mooie afwerkplank.

Zelfbouwpakket of montage laten doen

Tuingenot zorgt ervoor dat de pakket van vlonders, onderbouw en klein materiaal zoals schroeven bij elkaar gelegd worden. Eventueel zaagt hij tegen meerprijs de vlonders voor u op maat  U kunt uiteraard ook de montage door ons laten verzorgen.

Overzicht projecten

 

 
 
 
Aluminium veranda: Houten veranda: Vlonders: Accessoires: